اسپانسرینگ و حضور گروه صنعتی نان سحر در انستیتو ...

اسپانسرینگ و حضور گروه صنعتی نان سحر در انستیتو تحقیقات تغذیه

گروه صنعتی نان سحر در روز جهانی غذا (24 مهر 97) در سمینار علمی  آموزشی نان حجیم و نیمه حجیم – کسب و کار ، تغذیه به عنوان اسپانسر اصلی حضور فعال داشت ، چراکه آقای مهدی خان محمدی "مدیر عامل گروه صنعتی نان سحر" همواره در این عرصه حضور مستمر و فعال داشته  و پیشتاز بوده اند و بر همین اساس از رویدادهایی که در جهت ارتقاء صنعت نان کشور برگزار می گردد حمایت علمی، مادی و معنوی دارند.
در این نشست علمی که در محل انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور برگزار شد پس از صحبت عای ارزشمند جناب آقای دکتر هدایت حسینی  "ریاست محترم انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور " در خصوص جنبه های تغذیه ای نان در ایران ، خانم دکتر هاله حدائق "مدیر تحقیق و توسعه شرکت ثمین نان سحر" به نمایندگی از گروه صنعتی نان سحر سخنرانی را با عنوان عوامل موثر بر کیفیت نان ایراد کردند و فاکتورهای کلیدی موثر و چالش برانگیز را در این حوزه به بحث و بررسی گذاشته و راهکارهای ارزشمندی را در این خصوص برای صاحبان صنایع و تولید کنندگان ارائه کردند.
همچنین در حین برگزاری سمینار غرفه گروه صنعتی نان سحر میزبان کلیه عزیزان و علاقه مندان در این حوزه بود و در خصوص نان ، مواد اولیه پودری و بهبود دهنده ها (شرکت ثمین نان سحر)، ماشین آلات (شرکت پیشرفت پخت سحر) و فعالیت های آموزشی در قالب دانشگاه و آموزشگاه نان سحر اطالاعاتی را در اختیار بزرگواران قرار دادند.
روابط عمومی گروه صنعتی نان سحر